Szemlélődő Szív

Szemlélődő Szív

Találmányok, amelyek nélkül nehezebb lenne nőnek lenni

2016. augusztus 03. - Szemlélődő Szív

Minden nő más, minden nő egyéniség. Egy dologban azonban hasonlítunk: néhány találmány nélkül mindannyiunk élete nehezebb lenne. Ebben a bejegyzésben a mára minden nő és anya lakásából nélkülözhetetlen tárgyakról és eszközökről áradozom.

Akinek a tarkójánál rövidebb és egy cseppet is hullámos a haja, annak hajvasaló nélkül nincs könnyű dolga. Az ilyen hajszerkezettel rendelkező nők könnyen válhatnak egy-egy változatossággal kecsegtető, valójában azonban meggondolatlanul rövidre vágott fazon vagy frufru áldozatává. A sztárok hajkoronáját imitáló próbálkozások végeredménye - hajvasaló híján - könnyen válhat nevetség tárgyává. A fejtetőre felugró, kellemetlenül kanyarodó, rakoncátlan tincsek eléggé bekorlátozzák a választható frizurát. Hacsak nem rendelkezik az ember egy hajat villámgyorsan egyenesítő szerkentyűvel!

Sztárok és szépségidolok hajkoronájánál maradva nem árt hálaimát rebegnünk a XX. század lelkes vegyészeinek, akik segítségével bárhol bárki számára elérhetővé vált a hajfestés. Be kell látnunk, bármennyire is természetes velejárói az ősz hajszálak az idő múlásának, a természetes hajszínben fel-feltűnő szürkés szálak nem teszik dögössé viselőjüket. És az őszülésben egyelőre nem érintett, vonzó, szexi, szőkékről még nem is beszéltünk! Vajon a Playboy-villa nyuszilányai barna, fekete vagy ősz loknikkal is férfi vágyak netovábbjai lennének?

eyes.jpg

A szem a lélek tükre. De vajon ki nézne szívesen, őszintén és mélyen bele, ha éktelenül otromba, idejétmúlt, a fejformánkkal egyáltalán nem harmonizáló színű és formájú szemüveg torzítaná el? A szemüveg karakteres vonást ad az arcnak, így viselőjének a lehető legnagyobb körültekintéssel kell kiválasztania a neki legmegfelelőbb darabot. A keret színe sápaszthat és kiemelhet, a formája lágyíthat vagy szigoríthat a tekinteten. Szerencsére a szakadó esőtől vízcseppes, a zsíros kézzel összefogdosott, az összecsókolt és a leginkább télvíz idején kellemetlenül bepárásodó szemüveglencsénél praktikusabb látásjavító eszközt is választhatunk. Ha nem vagyunk olyan szerencsések, hogy angyali, bájos, finoman nőies arccal rendelkezünk, szerencsésebb, ha a kontaktlencse mellett tesszük le a voksunkat.

Belegondoltál már valaha, milyen szerencsések vagyunk, amiért anyáinkkal, nagyanyáinkkal ellentétben nekünk már ritkábban kell azon aggodalmaskodnunk, vajon a nehéz napok nyomot hagynak-e a ruhánkon? Ha rongydarabokat vagy vattapamacsokat cserélgetnünk ilyenkor, valószínűleg gyakrabban kellene bevágnunk a foltos ruhadarabokat a mosógépbe. A szinte hordhatatlanul feszülő, tapadó, világos színű nadrágok valószínűleg ritkábban lennének elővéve és kénytelenek lennénk sötét, feneket teljes mértékben takaró holmikkal védekezni a nemkívánatos foltok ellen. Bár havonta egyszer így is korlátozva vagyunk néhány hétköznapi tevékenységünk gyakorlásában, hálásak lehetünk az intimbetét és a tampon feltalálóinak.

Szerinted melyik találmány nélkül lenne igazán nehéz nőnek lenni?

 

A kép forrása: http://dropdeadgorgeousdaily.com/2013/10/10-ways-make-eyes-look-bigger/

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal is!

© Minden jog fenntartva!

A bejegyzés trackback címe:

https://szemlelodosziv.blog.hu/api/trackback/id/tr418906234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása