Szemlélődő Szív

Szemlélődő Szív

Hangulatos kerti partik

2018. július 29. - Szemlélődő Szív

Korábban már összegyűjtöttem néhány tippet ahhoz, milyen egyszerű, könnyen megvalósítható programokkal színesíthetjük a nyarat, azaz hogy hogyan nyaralhatunk otthon. Júliusban a Szentesi Életben hangulatos kerti partikhoz adtam további ötleteket. Íme, a cikk!

A person pouring champagne into a tall glass at a large outdoor table in the evening

A hosszúra nyúló nyári esték remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy barátainkkal, családtagjainkkal együtt töltsünk a szabadban néhány kellemes órát. Mire van szükségünk, ha vendégeinket a kertben fogadnánk? Mutatjuk a hozzávalókat.

- Party falatkák és italok: A jeges, gyümölcsös limonádé, a hűtött sör és a szendvicsek egy kerti buliról sem hiányozhatnak. A főtt kukorica, a dinnye szintén a nyár nélkülözhetetlen harapnivalói.

- Dekoráció: Léggömbökkel, zászlókkal, színes poharakkal és szalvétákkal könnyen vidám légkört teremthetünk.

- Fények: A fák köré csavart, diszkrét fényű lámpák, a földbe leszúrt fáklyák, az asztalra és az ablakokba pakolt gyertyák garantáltan meghitt hangulatot kölcsönöznek a kerti mulatságunknak.

- Textil árnyékoló: Igazi mediterrán fiesztán érezhetjük magunkat, ha lakberendezési üzletekben vásárolható textilekkel vagy használaton kívüli lepedőkkel gondoskodunk a megfelelő árnyékolásról.

- Medence: Kánikula idején a legegyszerűbb kerti pancsoló is jó szolgálatot tehet. Higgyük el, nemcsak a gyerekek felszabadult nevetésétől lesz hangos a kert!

- Kültéri mozi: Egy projektor jó beruházás lehet minden film- vagy focikedvelő társaság számára. Akasszunk ki egy lepedőt két fa közé, és telepedjünk le egy takaróra némi rágcsával és hűtött itallal! Különleges élményben lesz részünk.

Kép: unsplash

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal is!

Minden jog fenntartva!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szemlelodosziv.blog.hu/api/trackback/id/tr3014148137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása